By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Për te dytën here një banese dykatëshe ne lagjen 13 ne Durrës, është shpërthyer me eksploziv duke u shkatërruar tërësisht. Shpërthimi i fuqishëm ne orët e vona te se mërkurës ka alarmuar zonën, ndërkohë qe pronari i objektit Petro Kajana dhe familja e tij mësohet se jetojnë ne Itali. Sipas policisë, këtë radhe brenda shtëpisë është vene një sasi e konsiderueshme tritoli. Dëme te pjesshme kane pësuar edhe godinat qe ndodhen përbri. Sipas eksperteve dyshohet se shkak janë konfliktet e pronësisë, por policia nuk ka zbuluar e arrestuar ende edhe autoret e shpërthimit te pare, ne fillim te muajit nëntor. Fqinjet tregojnë se pronari Kajana kishte ardhur nga Italia pak dite me pare dhe se kishte marre punëtore për te riparuar demet, por këtë radhe objekti u dëmtua tërësisht.For the second time a two-storey house in the neighborhood 13 in Durres, is bursting with explosives being destroyed completely. Powerful blast in the late hours of Wednesday has alarmed area, while the owner of the facility Kajana Petro and his family learned that living in Italy. According to police, this time inside the house is put up a considerable amount tritoli. Have suffered partial damage to the buildings that are adjacent. According to experts, are suspected because of ownership disputes, but police have not arrested yet discovered the authors of the first outbreak, in early November. Show that the owner Kajana neighbors had come from Italy a few days ago and had received labor to repair damages, but this time the building was damaged completely.