By URL
By Username
By MRSS
Enter a URL of an MRSS feed
 
or

Agolli Videos by Popular

Paraplegjijket në Shqipëri

12/02/11
Ne Shqiperi po shtohen perpjekjet per te punesuar personat me aftesi te kufizuara. USAID po ndihmon ne prodhimin e mijera karrocave dhe po ... tags: Agolli Ditari Shqip zeriamerikesAgolliAlbaniaDitari

Varroset Leka Zogu

12/03/11
Personalitetet me te larta shteterore te Shqiperise dhe Kosoves percollen sot me nderime pretendentin e Fronit Mbreteror Shqiptar, Leka ... tags: Agolli LEKA.Funeral zeriamerikesAgolliLEKA.FuneralVOAzeriamerikes

Reagimi i analistëve mbi korrupsionin në Shqipëri

12/01/11
Studiuesit e jets politike komentuan me shqetsim prkeqsimin e perceptimit t korrupsionit n Shqipri. Ata pohuan se krahas qeveris, qytetart ... tags: agolli analistet dervishi ilirian international korrupsioni reagimi

Tirana feston Ditën e Pavarësisë

11/28/11
Mijra qytetar shqiptar festuan sot n Tiran Ditn e Pavarsis. Ata kishin ardhur nga shum krahina t Shqipris dhe t Kosovs, pr t nderuar 99 ... tags: 28 agolli dita flamuri ilirian nentori shqiperi

Protestë për ligjin e mbeturinave

11/22/11
Disa organizata rinore protestuan sot para zyrave te parlamentit kunder ligjit per menaxhimin e integruar te mbeturinave. tags: agolli ilirian zeriamerikesagolliilirianvoazeriamerikes

Fëmijët e pakicave kombëtare në Shqipëri

11/19/11
Gjate viteve te tranzicionit ne periferite e kryeqytetit shqiptar jane mbledhur shume familje te pakicave kombetare si romet dhe egjiptasit. tags: agolli egjiptas ilirian romeagolliegjiptasilirian

Ekspertët skeptikë ndaj buxhetit të ri

11/18/11
Studiues te pavarur te ekonomise shqiptare po shohin me skepticizem objektivat e qeverise ne projekt-buxhetin e vitit te ardhshem. Ata ... tags: Agolli analistt ShqipriAgollianalisttBuxhetiShqipri

Shqipëri, regjistrimi i fëmijëve

11/16/11
Ne Shqiperi, organizatat joqeveritare po ndihmojne emigrantet qe te riintegrohen ne shoqeri. Organizata 'Sherbimi Ligjor Falas' nenshkroi ... tags: agolli fmij regjistrimi voaagollifmijregjistrimi

Banka Boterore per Shqiperine

11/15/11
Banka Boterore rekomandon shkurtimin e shpenzimeve buxhetore tags: agolli ilirianagolliilirianvoa

Konferencë për demokracinë në Ballkan

11/10/11
N Tiran u zhvillua nj konferenc pr gjendjen e demokracis n Ballkan tags: agolli ilirianagolliilirianvoa